Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Λαζαρίδης Κοσμάς
Λαζαρίδης Κοσμάς
Συμπληρώνονται 3 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 23 χρόνων ο σύντροφός μας ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ από την Ελάτεια Λοκρίδας, μέλος της ΚΝΕ.

Στη μνήμη του και για την ανέγερση κτιρίου που θα στεγάσει τα αρχεία του Κόμματος, ο πατέρας του Χρήστος Ζουμπουρλής προσφέρει 100 ευρώ, επίσης οι σύντροφοι της ΚΟΒ Ελάτειας προσφέρουν 200 ευρώ.

***

φωτό

Συμπληρώθηκαν 4 μήνες απ' όταν «έφυγε» απ' τη ζωή ο σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΟΣ, πιστός φίλος του Κόμματος σε όλη του τη ζωή.

Φίλοι του από την Ιτέα Φωκίδας, προσφέρουν στη μνήμη του 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιτέας του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, αντιστασιακού, και στη μνήμη του σ. ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ και ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, καθώς και στη μνήμη των σ. που έφυγαν από τη ζωή: ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥ, ΑΡΓΥΡΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΡΕΝΑΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ, μέσω της ΚΟ Νεάπολης Ν. Ιωνίας, καταθέτω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μιχάλης Κοτζαμάνης

***

Η σ. Κατσαρελά Κατερίνα προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας στη μνήμη του σ. ΧΡΗΣΤΕΑ ΘΕΟΔΟΣΗ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Σε μερικές μέρες συμπληρώνονται 3 χρόνια από τον άδικο χαμό του γιου μου ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Θ. ΛΑΓΟΥΔΗ. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Μερτζανίδης Γιάννης
Μερτζανίδης Γιάννης
Η μητέρα του Ελένη

***

Στη μνήμη της φίλης και παλιάς μας γειτόνισσας ΙΩΑΝΝΑΣ ΡΟΥΛΙΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ, για το κτίριο που θα στεγάσει την Ιστορία του Κόμματος.

Ευσεβία και Ελένη Κεφαλογιάννη

***

φωτό

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΥ, αγωνιστή και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Βικτώρια και Σαλώμη Πολυγερινού

***

φωτό (4)

Στη μνήμη των γονιών μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ, που σκοτώθηκε το 1947 στις Μεταξάδες Εβρου, ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ, που σκοτώθηκε στην περιοχή Θεσσαλονίκης το 1949, του αδελφού μου ΑΝΕΣΤΗ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ, που σκοτώθηκε στις τελευταίες μάχες στο Μπέλες το 1949, της ξαδέρφης ΜΟΡΦΩ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ, η οποία πιάστηκε αιχμάλωτη βαριά τραυματισμένη το 1949 στην περιοχή του Γράμμου, τη βασάνισαν και τελικά τη δολοφόνησαν σε ηλικία 18 χρόνων, του πατριού ΚΟΣΜΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που έφυγε από τη ζωή το 2003, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση για το 18ο Συνέδριο και τη στέγαση του Αρχείου 150 ευρώ.

Οικογένεια Μηνά Μερτζανίδη - Βασιλικής Χατζήπαπα

***

Προς τιμή των 90 χρόνων και του 18ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, στη μνήμη των αγωνιστών και αγωνιστριών της ΕΑ, των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Θεσσαλονίκης, προσφέρει, μέσω ΚΟΘ, 200 ευρώ.

***

φωτό

Ενας χρόνος πέρασε από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του Γραφείου της Αντίστασης Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΛΑΠΑΝΙΔΗ. Στη μνήμη του η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γιάννη Χαλκίδη Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης, για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ και για τη στέγαση του Αρχείου του Κόμματος.

Μερτζανίδης Ανέστης
Μερτζανίδης Ανέστης
***

Στη μνήμη των επικεφαλής της παράταξής μας: ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ, πρώτου προέδρου της κοινότητας Αμπελοκήπων 1934-1936. ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΑΠΤΗ, δημάρχου Αμπελοκήπων, 1964-1967 και 1975-1980, και των δημοτικών συμβούλων: ΑΡΣΑΛΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΥΡΙΤΣΙΟΥ, η «Δημοτική Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Αμπελοκήπων» προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει το Αρχείο του Κόμματος.


Χατζηπαππάς Δημήτρης
Χατζηπαππάς Δημήτρης

Μίχος Κωνσταντίνος
Μίχος Κωνσταντίνος

Πολυγερινός Νίκος
Πολυγερινός Νίκος

Παλαπανίδης Μιχάλης
Παλαπανίδης Μιχάλης

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ