Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Συνεχίζουν τον αγώνα οι εργαζόμενοι

Με τετράωρη στάση εργασίας χτες από τις 11 π.μ. - 3 μ.μ., κατάληψη του γραφείου δημάρχου και πορεία στους γύρω δρόμους όπου ενημέρωναν τον κόσμο για τα αιτήματά τους, οι εργαζόμενοι του Δήμου Περάματος εντείνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στην αντεργατική τακτική της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Ι. Γλύκα (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ).

Η δημοτική αρχή έχει απλήρωτους για 3-4 μήνες τους εργαζόμενους σε επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ (κυρίως ΑμΕΑ) και τους εργαζόμενους με συμβάσεις έργου. Επίσης δεν καταβάλλει τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και τις δόσεις από δάνεια των εργαζομένων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που έχουν λάβει με εγγυητή τον δήμο, αν και τις παρακρατεί από το μισθό τους. Μόνο μετά από κινητοποιήσεις κατέβαλε πρόσφατα τις δόσεις μέχρι το Νοέμβρη και μόνο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει την Ταμειακή υπηρεσία και δεν επιτρέπουν καμία άλλη πληρωμή πέρα από την καταβολή μισθών, ασφαλιστικών εισφορών και των δόσεων που οφείλει στους εργαζόμενους η δημοτική αρχή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ