ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ |
Στις 14 Δεκέμβρη είναι το μνημόσυνο των σαράντα ημερών από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα ΙΩΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟΥΔΗ.
Στη μνήμη του, εμείς τα παιδιά του Στέφανος και Δημήτρης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που αγάπησε και στήριξε, 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.
***
φωτ.
Την Κυριακή 14. Δεκεμβρίου 2008 ώρα 10.20 θα κάνουμε στο νεκροταφείο του Βύρωνα το 40ήμερο μνημόσυνο του ΣΤΡΑΤΗ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, συνταξιούχου δασκάλου.
Στη μνήμη του προσφέρουμε 500 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αμπελοκήπων.
Η γυναίκα του Ηγερία και τα παιδιά του Μιράντα, Μανώλης και Τατιάνα.
***
Αύριο Κυριακή 14-12-08 και ώρα 10.15 π.μ. τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Κόκκινου Μύλου της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας
ΕΛΕΝΗΣ (ΝΕΛΛΗΣ) ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
Ο σύζυγος: Στυλιανός - Ελευθέριος. Τα τέκνα: Ισμήνη, Δημήτρης και Βιβή, Πλάτων. Τα εγγόνια: Λήδα, Δημήτρης, Στέλιος, Γιώργος. Οι αδελφές: Δανάη, Ηρώ. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.
ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ |