Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 4 - 1
Σε ρυθμό ρελαντί

Μετά το αρχικό σοκ ο Ολυμπιακός, σε ρυθμό ρελαντί, κέρδισε 4-1 την Καλαμάτα στο ΟΑΚΑ παρουσία περίπου 4.000 οπαδών του και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» στα 25 πρώτα λεπτά του αγώνα εμφανίστηκαν χωρίς πάθος και αυτοσυγκέντρωση αλλά «αφυπνίστηκαν] όταν έπρεπε.

Η Καλαμάτα, που δεν είχε τίποτα να χάσει αλλά και ούτε που σκεπτότανε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές, έπαιξε με πολλές αντεπιθέσεις και με μια πολύ καλά στημένη άμυνα έφτασε πρώτη στο γκολ, στο 22` με τον Χίλτον, προκαλώντας «ταχυπαλμίες» στους «ερυθρόλευκους», που δεν έδειχναν πως μπορούν να πάρουν το παιχνίδι στα... πόδια τους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έψαχναν την ευκαιρία που θα τους έβαζε στο παιχνίδι ξανά. Ευκαιρία που ήρθε στο 27ο λεπτό όταν ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε φάουλ και με γυριστή κεφαλιά ο Αλεξανδρής ισοφάρισε 1-1 ενώ στο 44` ύστερα από χέρι του Αλβες μέσα στην περιοχή, ο Τζόρτζεβιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του α` μέρους.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους, αφού ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε σε κάθε γωνιά του γηπέδου και με ένα πλασέ του Αμανατίδη στο 65` οριστικοποίησε τη νίκη του. Σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε το γκολ του Τζόρτζεβιτς στο 84` όταν με αριστερό δυνατό σουτ πέτυχε το 4-1.

Κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ πολύ καλά τα πήγαν και οι Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, ενώ από την Καλαμάτα ξεχώρισε ο Χίλτον.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Πουρσαϊτίδης (73` Κωστούλας), Ανατολάκης (77` Αμπονσά), Πουρσανίδης, Αμανατίδης, Πασσαλής, Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο (46` Γκόγκιτς), Αλεξανδρής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Μπελεβώνης, Τζανετής, Γεωργέας (64` Κάππος), Σάντρο, Κουτσουρές, Αλβες, Ντακρός, Μπαχράμης (68` Σάμπσον), Χίλτον, Δασκαλάκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ