Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΑΟΚ 0-2
Καβαλιώτικη ... ταξιαρχία

Η Καβάλα αποδεικνύοντας πως βρίσκεται μέσα στο κλίμα των ημερών έκανε την έκπληξη αφού κέρδισε μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Απόλλωνα με 2-0. Από νωρίς φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο παθιασμένα για τη νίκη και έτσι στο 13' ο Γερμανός Μαρκ Εχλερ με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάντσικ σημειώνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη, η Καβάλα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όπως και στην έναρξη του αγώνα. Ετσι, στο 51', ο Αμπελάς με πάσα στην «πλάτη» της άμυνας βρήκε τον Κεφάλα ο οποίος «ξεχασμένος» από τους αμυντικούς του Απόλλωνα πλάσαρε επιτυχώς τον Βάντσικ γράφοντας το τελικό 2-0. Με αυτή τη νίκη η Μακεδονική ομάδα έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία κατακτώντας τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αντίθετα ο Απόλλωνας μετά το «ξέσπασμα», συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάντσικ, Μπέλαϊτς, Ιωάννου, Νικολαϊδης, Λάιος, Αναστασάκος, Σπ. Χατζής, Λαμπριάκος, Παπαδημητρίου, Σφακιανάκης, Ντα Λίπι.

ΚΑΒΑΛΑ: Κηπουρός, Πεγκλής, Κεφαλάς, Σάραμπα, Ουντέζε, Εχλερ, Αμπελάς, Αθανασιάδης, Πις, Κόλτσης, Σάντρι, Βακιρτζής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ