Κυριακή 30 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Οι εκλογές στην ΕΣΟ

Πολλές σημαντικές και κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να πάρουν οι Σκακιστικοί Σύλλογοι στις αναμενόμενες αρχαιρεσίες της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας στις 6 Δεκέμβρη.

Η κυριότερη και απρόσμενη για τη σημερινή Διοίκηση απόφαση που πρέπει να πάρουν οι Σκ. Σύλλογοι είναι να παραβρεθούν στη ΓΣ όχι το 50%+1, αλλά και οι 421 Σκακιστικοί Σύλλογοι της χώρας..!

Ετσι, οι αποφάσεις και τα εκλεγόμενα μέλη θα παρθούν από το ΣΥΝΟΛΟ και όχι από τη σκόπιμα μειωμένη «ΑΠΑΡΤΙΑ» της επαναληφθείσης ΓΣ στο ξενοδοχείο «Electra Palace»...

Με τη μαζική συμμετοχή θα ακουστούν και θα κυριαρχήσουν τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού σκακιού, μερικά από τα οποία υπογραμμίζουν συχνά εκπρόσωποι της ΝΕΑΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: «...Δυστυχώς στη χώρα μας το σκάκι δεν απολαμβάνει την αρμόζουσα προσοχή. Μικρή και συνεχώς μειούμενη η υλική στήριξη του κράτους, καμία ουσιαστική φροντίδα για την οργανωμένη διάδοση και ανάπτυξή του, την εισαγωγή του στα Σχολεία, ελάχιστες οι πρωτοβουλίες για την ένταξή του σε προγράμματα των Δήμων. Δεν είναι λίγες, δυστυχώς, οι περιπτώσεις που η υποτίμηση οφείλεται στην πλήρη άγνοια».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ