Σάββατο 30 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΕΚΑΜ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της, την Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2008 και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών «Ναπολέων Σουκατζίδης» (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) με θέματα: Εκλογή Προέδρου ΓΣ και Γραμματέα πρακτικών. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες. Απολογισμός Δράσης ΔΣ και προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Οικονομικός Απολογισμός, Προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά. Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, Προγραμματισμού Δράσης και Προϋπολογισμού για το νέο έτος.

Οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν σε χρόνο και τόπο που θα αποφασίσει η Εφορευτική και θα γνωστοποιήσει έγκαιρα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γεν. Συνέλευση, οριστικά, θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2008, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Οι αιτήσεις για υποψηφιότητες θα γίνονται στα γραφεία της Ενωσης (Ασωμάτων 31, Αθήνα) τις ημέρες και ώρες που θα καθορίσει η Εφορευτική.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ