Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αποπροσανατολιστική εντυπωσιοθηρία...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΝΑΙ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ μου, κι είχαν καθυστερήσει! Αύγουστος είναι, μια σχετική χαλαρότητα υπάρχει, να μην πέσει και ολίγη ...εκλογολογία;

Να τα, λοιπόν, που εμφανίστηκαν τα πρώτα σχετικά σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση σκέπτεται το ενδεχόμενο εκλογών το Σεπτέμβρη.

Αιτία - γράφουν - οι «αντάρτες» της ΝΔ, που όλο και πληθαίνουν και προβληματίζουν τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του.

Τι σκέπτονται στου Μαξίμου δε γνωρίζουμε, αλλά όσον αφορά την πολιτική που θέλουν να ακολουθήσουν για τους λεγόμενους «αντάρτες» δεν τους καίγεται καρφί.

Ουδείς αμφισβητεί τους βασικούς στόχους και το μόνο που προσπαθούν είναι να εξασφαλίσουν δημοσιότητα και κανένα σταυρό, όποτε κι αν γίνουν εκλογές.

Στην πραγματικότητα εντυπωσιοθηρούν, εκμεταλλευόμενοι την αγανάκτηση του κόσμου, με παχιά λόγια και διακηρύξεις. Κάτι σαν ...ΠΑΣΟΚ δηλαδή.

ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ αυτούς (το ΠΑΣΟΚ δηλαδή), δεν μπορούμε παρά να ...δηλώσουμε εντυπωσιασμένοι με την αντιπολίτευση που ασκούν στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Με αφορμή τις εξελίξεις στον Καύκασο, ο Α. Λοβέρδος δήλωσε πως η κυβέρνηση οφείλει να «συμμετάσχει στον προβληματισμό και στην αγωνία και στις αντιδράσεις των εταίρων» στην ΕΕ!

Τι λέει επί της ουσίας αυτό; Κάντε ό,τι σας πει η ΕΕ (χωρίς φυσικά να στενοχωρήσετε και τους Αμερικανούς). Ο,τι δηλαδή θα έκανε και το ΠΑΣΟΚ αν ήταν κυβέρνηση.

Τα περί συμμετοχής στην «αγωνία» και τον «προβληματισμό» ομολογούμε ότι δεν τα πολυκαταλαβαίνουμε.

Θέλουν, δηλαδή, να βλέπουν την Ντ. Μπακογιάννη να είναι σκεπτική και να ...τρώει τα νύχια της από αγωνία;

Φοβόμαστε ότι εδώ θα υπάρξει κολοσσιαία διαφωνία. διότι μια τέτοια εικόνα είναι αντίθετη με τις κατευθύνσεις των ...ίματζ-μέικερς της υπουργού.


Γρηγοριάδης Κώστας

Το «στιλ» της είναι να δείχνει μονίμως χαμογελαστή, ψύχραιμη και άνετη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ