Πέμπτη 24 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πρεμιέρα για την Ολγα Μαλέα

Η σκηνοθέτις των ταινιών «Ο οργασμός της αγελάδας», «Ριζότο» κ.ά. Ολγα Μαλέα για πρώτη φορά θα «εμφανιστεί» στην τηλεόραση σκηνοθετώντας τη σειρά «Λίτσα com» που θα μεταδοθεί το φθινόπωρο στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μια κωμωδία με κεντρικό πρόσωπο τη Λίτσα, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Είναι κομμώτρια και προσπαθεί να ζήσει με 800 ευρώ το μήνα, που φυσικά δεν της φτάνουν. Δε διανοείται όμως να ζητήσει αύξηση από την Τζένη που είναι η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου. Ζει με τους γονείς της, τον αδελφό της και τη γιαγιά της, που απαιτούν από αυτήν να τους φροντίζει, να τους υπακούει και να τους ενισχύει οικονομικά.

Η Λίτσα ξέρει να περνά καλά χωρίς λεφτά και έρωτες. Ομως η ζωή αποφασίζει να της φερθεί διαφορετικά. Σύντομα θα έρθει ο έρωτας στο πρόσωπο του άνδρα που έχει σχέση με την αφεντικίνα της. Η Λίτσα καταλαβαίνει πως η κατάσταση δεν πάει άλλο και ότι κάπου πρέπει να ξεδώσει. Και τότε η φτωχή κομμώτρια ανακαλύπτει το Διαδίκτυο και αρχίζει να αναζητά την επικοινωνία και τη γιατρειά από το blog «Λίτσα com».

To σενάριο είναι της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Μαντζιαφού. Παίζουν οι Σοφία Φαραζή, Μάριος Αθανασίου, Ιωσήφ Πολυζωίδης και Φωτεινή Τσακίρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ