Παρασκευή 27 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΤΕ
Αναλαμβάνουν οι Γερμανοί

Την επιστροφή στον «εργασιακό μεσαίωνα» στον ΟΤΕ, προανήγγειλε ουσιαστικά χτες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Π. Βουρλούμης.

Μιλώντας στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ ο Π. Βουρλούμης, αφού ισχυρίστηκε ότι η συμφωνία με τον γερμανικό τηλεπικοινωνιακό κολοσσό «Ντόιτσε Τέλεκομ» (ΝΤ) είναι επικερδής για τον ΟΤΕ, επισήμανε με έμφαση ότι «το εργασιακό καθεστώς του ΟΤΕ θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με αυτό των ανταγωνιστών του». Η προκλητικά αντεργατική δήλωση Βουρλούμη στη χτεσινή γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ, σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Είναι το μήνυμα που στέλνει η ελληνική κυβέρνηση διά του «ισχυρού άντρα» του ΟΤΕ στους Γερμανούς να προχωρήσουν σε περαιτέρω ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στον Οργανισμό.

Κατά τη χτεσινή γενική συνέλευση εγκρίθηκε η τοποθέτηση των τριών εκλεκτών της ΝΤ στο ΔΣ του ΟΤΕ. Πρόκειται για τους: Λεωνίδα Ευαγγελίδη, πρεσβευτή της Ελλάδας στο Βερολίνο επί σειρά ετών, Χαμίν Αχαβάν, μέλος του ΔΣ της ΝΤ, αρμόδιο για ανάπτυξη της γερμανικής πολυεθνικής στη ΝΑ Ευρώπη και Καρλ Γκέρχαρντ Αικ, αντιπρόεδρο του ομίλου της ΝΤ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ