Τρίτη 24 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΤΕ: Αρχαιρεσίες πραγματοποιεί σήμερα ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΕ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στη γενική αντιπροσωπευτική συνέλευση. Οι υποψήφιοι που στηρίζουν οι ταξικές δυνάμεις για το ΔΣ είναι οι εξής: Αντωνίου Ιωάννης, Μεταξάς - Μαριάτος Γεώργιος, Βασιλόπουλος Δημήτριος, Νταούλη Ελένη, Καραμάνος Λεωνίδας, Τσόγκας Ιωσήφ, Κλάδης Αναστάσιος.

«ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΙΙ»: Εκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 26 Ιούνη - στο πλαίσιο 4ωρης στάσης εργασίας (6 μ.μ.-10 μ.μ.) - το σωματείο εργαζομένων στην «ΑΓΕΤ Ηρακλής ΙΙΙ» (πρώην Τσιμέντα Χαλκίδας) προκειμένου να εξουσιοδοτήσει τη διοίκηση για την έναρξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στην άρνηση της εργοδοσίας να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της για προσλήψεις προσωπικού, περιορισμό των εργολαβιών κ.ά.

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Στην πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας και συγκέντρωση στις 11.30 έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχωρούν σήμερα οι γεωπόνοι του δημοσίου, παρά την προσφυγή του υπουργού που ζήτησε να βγει παράνομη και καταχρηστική η απεργία. Η εκδίκαση της προσφυγής έγινε χτες και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ