Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Καθάρισαν» οι μεγάλοι

Τα ηνία της κορυφής εξακολουθούν να βρίσκονται σε «ερυθρόλευκα» χέρια, ύστερα από την... παλικαρίσια νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη επί του ΟΦΗ με 2-1, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας. Το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Γιαννακόπουλος (92') που μόλις είχε μπει αλλαγή, ενώ το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη σημείωσε ο Τζόρτζεβιτς (45', πεν.). Για τους Κρητικούς σκόραρε ο Σολίς (66').

Στον «άτυχο» για τον Βαζέχα (σ.σ. τραυματίστηκε στο δικέφαλο), αγώνα της Νέας Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά τη νίκη 2-0, έστω και αν ο Πανιώνιος δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους «πράσινους». Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μπασινάς (27', πεν.) και Λυμπερόπουλος (51').

Περίπατο... έκανε η ΑΕΚ στο Βύρωνα, όπου αναμετρήθηκε με τον Αθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος» πήρε τη νίκη με 3-0, ενώ τα δίχτυα βρήκαν οι Ρουίς (20', 35') και Πέτκοφ (80').

Στα άλλα παιχνίδια, ο Αρης νίκησε δύσκολα τον Πανηλειακό με 1-0, ενώ αντίθετα εύκολα ο Ηρακλής «καθάρισε» το ματς με την Παναχαϊκή με 2-0. Ο ΠΑΟΚ, παράλληλα, πέτυχε σπουδαία νίκη στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ με 3-1, ενώ -έστω κι αν δεν εντυπωσίασε- ο Εθνικός Αστέρας νίκησε τον Ιωνικό με 1-0.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ