Πέμπτη 10 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οργανωμένη αντίδραση στα αντιασφαλιστικά μέτρα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα στη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε για την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πετραλιά με την ηγεσία της ΓΣΕΕ και κατά πόσο ανοίγει ένας νέος κύκλος διαλόγου πάνω στο Ασφαλιστικό. Συγκεκριμένα απάντησε:

«Εγώ δε θέλω να ερμηνεύσω γιατί πάει η κυρία Πετραλιά και γιατί η ηγεσία της ΓΣΕΕ συμμετέχει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ούτε από την κυρία Πετραλιά περιμένουμε αλλαγές θετικές, ούτε από τη ΓΣΕΕ να τις διεκδικήσει.

Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι σε κάθε τόπο δουλιάς, στη γειτονιά, στο χωράφι, παντού, να υπάρχει οργανωμένη αντίδραση στα μέτρα που έρχονται και διεκδίκηση κάποιων θετικών μέτρων. Πρώτα - πρώτα πρέπει να αποφύγεις τα χειρότερα που έρχονται. Το πρόβλημα αφορά: εργατοϋπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους, αφορά την αγροτιά, αφορά τους πάντες. Μάλιστα, εμείς το επόμενο διάστημα θα δώσουμε ιδιαίτερη συνέντευξη Τύπου για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά που είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Υπάρχουν ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας, σοβαρότατα ζητήματα.

Αυτό που μπορεί να πετύχει, το Κίνημα είναι να ματαιώσει τα πράγματα και προς τα εκεί κινούμαστε. Στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ