Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Δημήτρη Μαραγκόπουλου, συνεχίζεται με τις παραστάσεις:

  • Σήμερα (1μμ) ο Γάλλος Dominique Bouvin θα μας παρουσιάσει το έργο «Transports Exceptionnels», μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι ένα πρωτότυπο ντουέτο για έναν χορευτή ...και έναν εκσκαφέα(!), με άριες που τραγουδάει η Μαρία Κάλλας, σε ένα διάλογο μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Χορεύει ο Φιλίπ Πριασό.
  • Σήμερα (9μμ) στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, οι ομάδες Beau Geste και Non de Nom με τους Πασκάλ Ουμπέν και Ντομινίκ Μπουαβέν θα παρουσιάσουν την παράσταση «Bonte Divine» («Θεία καλοσύνη»).

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης που ξεκινάει το Μεσαίωνα και φτάνει μέχρι τις μέρες μας, εμπνευσμένη από το μύθο του Αβελάρδου και της Ελοΐζας.

  • Στις 3-4/1 στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής (9μμ) η ομάδα Πιέσν Κοζλά, από την Πολωνία, παρουσιάζει μια πολύ δυνατή παράσταση - τελετουργία με τραγούδι, μουσική, κίνηση, λόγο, με τίτλο «Lacrimosa», εμπνευσμένη κινησιολογικά από τα Αναστενάρια.
  • Στις 16/1 (9μμ) στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, η Εστία Θεάτρου Βόλου «Ερινεώς» εμφανίζεται με την παράσταση «IMAGINE» σε σκηνοθεσία Γιάννη Τράντα και μουσική Πέτρου Δουρδουμπάκη.
  • Στις 19, 20, 26, 27/1 (9μμ) στην Παλιά Ηλεκτρική η ομάδα των Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη θα παρουσιάσει την παράσταση «Μυστικά της Θάλασσας» - ένα ταξίδι με τραγούδι, κίνηση, λόγο, εικόνα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ