Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Πρωτιές με... ιδρώτα

Δυο νίκες, αλλά με ιδιαίτερο άγχος και κατόπιν μεγάλης προσπάθειας ήταν τελικά ο απολογισμός των δυο ελληνικών ομάδων που συμμετείχαν στην 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά, μέχρι να επικρατήσει στο Βελιγράδι της Παρτιζάν με 94-90 και να φθάσει το απόλυτο στις νίκες. Στο «Αλεξάνδρειο» ο Αρης ανεβάζοντας την απόδοσή του στο Β' μέρος, ιδιαίτερα μάλιστα στην τέταρτη περίοδο (αφού μέχρι τότε ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ) και έχοντας σαν κορυφαίο τον Τζεραμάια Μάσεϊ, επικράτησε χτες της Τσιμπόνα με 77-73, παραμένοντας και αυτός αήττητος και πρώτος στο Β' Ομιλο.

  • Με δυο ήττες μέσα σε μια εβδομάδα (Ολύμπια Λουμπλιάνας και Παναθηναϊκό) στον Ολυμπιακό εκείνο που θέλουν είναι να μην... τριτώσει το κακό σήμερα, με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια (21.30, ΣΚΑΪ) στο ΣΕΦ. Ολα αυτά κάνουν τον Πίνι Γκέρσον να κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» επισημαίνοντας στους παίκτες του τη σοβαρότητα του σημερινού παιχνιδιού. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό τεχνικό, ο έλεγχος των ριμπάουντ και η καλή κυκλοφορία της μπάλας είναι δυο βασικά στοιχεία που θα πρέπει να δείξουν σήμερα οι Πειραιώτες, ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών «σε μια στιγμή που η ομάδα τον χρειάζεται», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ