Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«ΝΤΙΜΠΕΪΤ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τη σημερινή «τηλεμαχία»

«Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από το αυριανό (σ.σ. σημερινό) "ντιμπέιτ", ούτε μπορεί και πρέπει να καθορίσουν τη στάση τους από την εικόνα των πολιτικών αρχηγών αύριο (σ.σ. σήμερα) στην τηλεόραση». Την απάντηση αυτή έδωσε χτες σε σχετική ερώτηση η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, σχολιάζοντας το σημερινό «ντιμπέιτ» των πολιτικών αρχηγών.

«Κριτήριο για την ψήφο - συνέχισε η Αλέκα Παπαρήγα - είναι η ζωή. Δεν είναι τα λόγια που ακούς. Είναι η καθημερινότητα, το βιοτικό επίπεδο, η δουλιά, το εισόδημα, η σύνταξη, η Παιδεία, η Υγεία, το φυσικό και πνευματικό και πολιτιστικό περιβάλλον, είναι η πολιτική της Ελλάδας στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη παντού. Κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι ολόκληρη η εικοσαετία. Ετσι μόνο μπορεί να σταθμιστεί η ψήφος σωστά. Το ΚΚΕ 20 χρόνια τώρα σταθερά κάνει σωστή πρόγνωση, συμβάλλει στην οργάνωση των αγώνων και πάνω από όλα πιστεύει ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Από αυτή τη θέση αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και των εργατών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων της πόλης και της υπαίθρου».

Στη διακαναλική τηλεοπτική αναμέτρηση που θα μεταδοθεί απόψε στις 21.00 συμμετέχουν ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής.

Η επιλογή του συντονιστή του «ντιμπέιτ» έγινε από τους δημοσιογράφους που θα απευθύνουν ερωτήσεις προς τους πολιτικούς αρχηγούς. Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στην τηλεμαχία, όπως ειπώθηκε, αποφάσισαν τη συζήτηση να συντονίσει η Μαρία Χούκλη με κριτήρια αμιγώς δημοσιογραφικά και όχι εκπροσώπησης τηλεοπτικού σταθμού.

Στο σημερινό «ντιμπέιτ» που θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν είναι παρουσιαστές των ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών. Εκτός από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Μαρία Χούκλη που θα συντονίσει το «ντιμπέιτ», συμμετέχουν από το MEGA η Ολγα Τρέμη, από τον ANTENNA ο Νίκος Ευαγγελάτος, από το ALTER ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τον ALPHA η Ελλη Στάη, από το STAR ο Αιμίλιος Λιάτσος και από τον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Παπαχελάς.

Το αποψινό «ντιμπέιτ» των πολιτικών αρχηγών θα μεταδοθεί απευθείας και από τον «902 ΤV».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ