Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε τα πρώτα του επίσημα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟ
Βρήκε το δρόμο προς τα δίσχτυα ο Βλάοβιτς στον Βόλο |
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κοντοβάς, Βελετάνης, Λαγουίας, Κασιούρας, Παππάς, Βλαχούδης, Πόκουτσα, Πέρισιτς, Νορές (51'Ριπ), Καρτκαλέτσης (79' Βαλλιανάτος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκιάς, Σίμος, Κιάσσος, Χένρικσεν (46' Μπασινάς), Αλεξόπουλος, Γκαλέτο, Κόλα (64' Φύσσας), Βλάοβιτς, Κουτσουρές, Σίγκουρντσον, Νασιόπουλος (46' Φλίπσεν).
Επιτυχημένα, έκλεισε η αυλαία ακόμα μιας αγωνιστικής του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς, αν και δύσκολα, κατέβαλαν τελικά στον Κορυδαλλό τον Ατρόμητο Περιστερίου με 2-1. Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου για την Α εθνική, Δημήτρης Ναλιτζής που πέτυχε και τα δύο γκολ του «Δικεφάλου» στο 12ο και στο 81ο λεπτό. Το μοναδικό τέρμα του Ατρομήτου σημείωσε ο Βαϊρουά (56').
Αν και τιμωρημένος ο Αρης κατάφερε να προσαρμοστεί και να βρει το ρυθμό του στο γήπεδο των Τρικάλων, με αποτέλεσμα να καταβάλλει την Καλαμάτα με 1-0. Ωστόσο, χαρακτηριστικό των «κιτρινόμαυρων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η απώλεια πολλών ευκαιριών για σκοράρισμα κάτι που δυσαρέστησε τον τεχνικό της ομάδας Μπάμπη Τεννές, που είπε:« Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, αλλά όχι για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες». Το τέρμα της ομάδας της συμπρωτεύουσας σημείωσε στο Χαριστέας (56'). Τα άλλα αποτελέσματα είναι: Νάουσα- ΠΑΣ Γιάννενα 0-2, Εθνικός- Λάρισα 0-1, Βέροια- ΟΦΗ 1-1, Μαρκό- Πανηλειακός 0-0, Πανιώνιος- Ξάνθη 1-0.