Σάββατο 26 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ανεβασμένοι ... τόνοι

Με τα νεύρα να είναι τεντωμένα εξαιτίας των όσων συνέβησαν στο ΣΕΦ, Αρης και Ολυμπιακός (19.00 ΕΤ1) κοντράρονται την Κυριακή στο τρίτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ και είναι ιδιαίτερα καθοριστικό πλέον αφού οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη. Αντίθετα στον δεύτερο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο (21.15 ΕΤ1), με τους πράσινους να είναι μισό βήμα πριν τον τελικό, καθώς προηγούνται των «κυανέρυθρων» με 2-0. Ο Αντρέα Ματσόν κάλεσε τους παίκτες του να συνέλθουν, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους κίτρινους. Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Πίνι Γκέρσον μετά τη νίκη της ομάδας του. Οσο για τους θερμόαιμους του δεύτερου αγώνα θα απουσιάσει ο Σκέιλς που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, ενώ θα είναι παρών από πλευράς Ολυμπιακού ο Μασιγιάουσκας που τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Στο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να τσεκάρει το εισιτήριο για την παρουσία του σε τρίτο τελικό τη φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός, που με το 2-0 νίκες επί του Πανιωνίου είναι το πρώτο φαβορί και για το σημερινό παιχνίδι.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ