Παρασκευή 20 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πράξη δεύτερη

Μπορεί στην Αθήνα πριν τρεις ημέρες να φύσηξε Βαρδάρης εντούτοις το ερώτημα που υπάρχει σήμερα είναι εάν ο ίδιος άνεμος φυσήξει και στη Θεσσαλονίκη. ΠΑΟΚ και Ηρακλής έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, μετά τις πρώτες νίκες-έκπληξη σε Ρέντη και Γλυφάδα που έδωσαν στους Θεσσαλονικείς τον αέρα του 1-0 στις νίκες, ενώ έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας των αντιπάλων τους, Υπενθυμίζεται ότι η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες. Ωστόσο, εάν οι δυο εκπρόσωποι της συμπρωτεύουσας καταφέρουν να κάνουν σήμερα το 2-0 θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Στον Ηρακλή επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς σε μια χρονιά που είχε χαρακτηριστεί μεταβατική, η ομάδα βρίσκεται προ των πυλών του τελικού και κανείς δε θέλει να αφήσει την ευκαιρία.

Βάλσαμο, για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που ταλάνισαν την ομάδα όλη τη χρονιά, αποτελεί η αρχική επιτυχία για τον ΠΑΟΚ και όπως δηλώνουν οι παίκτες του «Δικεφάλου» θέλουν να συνεχιστεί.

Στο μέχρι πρότινος φαβορί για τον τίτλο, Παναθηναϊκό, η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι. Οι επικρίσεις προς το πρόσωπο του προπονητή, Βραζιλιάνου Ντος Σάντος, συνεχώς αυξάνονται, αφού υπάρχει στα μείον του και ο αποκλεισμός από το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πάντα είναι ανοιχτά και σίγουρα πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά πάντως ο Βραζιλιάνος προπονητής θα έχει τη διάθεσή του τον Στεφάνου, ο οποίος έλειψε από το πρώτο παιχνίδι..

Χωρίς τον Κώστα Χριστοφιδέλη, ο οποίος υποβλήθηκε την Τετάρτη σε χειρουργική επέμβαση, αλλά και τον Ακη Χατζηαντωνίου που ταλαιπωρείται αρκετό καιρό από τραυματισμό, ο Ολυμπιακός θέλει να ανακτήσει τα κεκτημένα. Κάτι που συνεπάγεται νίκη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου έτσι να έχει ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (17.30, ΣΠΟΡ+), Ηρακλής - Ολυμπιακός (20.30, ΕΤ-3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ