Τετάρτη 14 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ
Θα μας βρουν ξανά μπροστά τους!

Απόφαση του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας

Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας (ΣΑΣΑ) καλεί τους μαθητές να συνεχίσουν με όλους τους τρόπους να παλεύουν για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σχολείο, δωρεάν σπουδές.

Ακόμα, καλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν στα αντιπολεμικά αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια που διοργανώνουν μαζικοί φορείς και φιλειρηνικές οργανώσεις την Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται η απαίτηση και των μαθητών «να αποσυρθεί τώρα ο νόμος - πλαίσιο για τα πανεπιστήμια» και «να μην καταργηθεί το άρθρο 16 του Συντάγματος» και οι μαθητές δηλώνουν: «Θα μας βρουν ξανά μπροστά τους»!

Το ΣΑΣΑ καλεί τα μαθητικά συμβούλια να πάρουν αποφάσεις για πολύμορφες πρωτοβουλίες, συναυλίες, κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις, τουρνουά σε κάθε δήμο, σε κάθε σχολείο. Καλεί τους μαθητές να συμμετάσχουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου με αυτοκόλλητα του ΣΑΣΑ, όπως και την 28η Οκτωβρίου.

Τέλος, προσανατολίζεται στην έκδοση CD με τα τραγούδια των μαθητικών αγώνων, από τους μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ