Οι εν λόγω δυνάμεις καταστολής θα παίρνουν πλέον 80 ευρώ το μήνα λόγω των «ειδικών συνθηκών» που επικρατούν στις δραστηριότητές τους. Αντί δηλαδή να τους καταργήσουν μια και καλή, τους πληρώνουν κι από πάνω.
Ομως, οι μηχανισμοί είναι πάντα αντίστοιχοι των πολιτικών που εξυπηρετούν. Κι αυτό ψάχνουν οι χτεσινοί και σημερινοί κυβερνώντες. Σκληρή βία και καταστολή εναντίον οποιουδήποτε κινήματος θέλει να «σηκώσει κεφάλι», όπως το φοιτητικό.
ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ λαϊκισμό - και μάλιστα του χειρότερου είδους - θα δούμε ακόμη από το ΠΑΣΟΚ; Προφανώς, θυμήθηκε τις ρίζες του και τις παλιές καλές εποχές του «αυριανισμού» του.
Καταθέτουν «πατριωτικά» λουλούδια στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, ενώ ο πρόεδρός του δηλώνει ότι θα γίνει «νονός» κάθε νεογέννητου, καταθέτοντας 1.000 σε λογαριασμό για κάθε παιδί που γεννιέται (εφόσον φυσικά γίνει κυβέρνηση).
Ολα αυτά ενώ δεν είμαστε επισήμως σε προεκλογική περίοδο. Βάλτε με το μυαλό σας πόσα θα δούμε ακόμη και πόσα θα ακούσουμε.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να μην το θεωρούν ...παροχή εκεί στο υπουργείο Εργασίας την προπληρωμή - όπως τη λένε - του «δώρου» του Πάσχα στους ανέργους. Τόση που είναι, καλύτερα να μην το συζητάνε καν.
Καλύτερα να σκέπτονται τους χιλιάδες ανέργους που υπάρχουν - πολλοί περισσότεροι από όσους αυτοί μας παρουσιάζουν - αλλά και τους «ημι-ανέργους» που συνεχώς πολλαπλασιάζονται.