Παρασκευή 4 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 43
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκτός των τειχών

Εκθεση χαρακτικής σε συνεργασία με την "Ενωση Χαρακτών Απουλίας" της Ιταλίας, φιλοξενείται έως τις 11 Ιουνίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα. Πρόκειται για μία μεγάλη έκθεση χαρακτικής με ογδόντα έργα 32 χαρακτών, μελών της Ενωσης, που κατάγονται από την περιοχή της Απουλίας.

  • Εγκαινιάζεται στις 9 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πατρών του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας (πλατεία Γεωργίου Α και Κορίνθου), έκθεση με τίτλο "Οι λαϊκές λιθογραφίες του Σωτήρη Χρηστίδη".Για τον καλλιτέχνη και τη λιθογραφία θα μιλήσει ο Δημήτρης Παυλόπουλος.
  • Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης "Διέξοδος" στο Μεσολόγγι ξεκίνησε τη λειτουργία του με την έκθεση χαρακτικής του Απόστολου Κούστα.Τίτλος της σειράς των έργων που εκτίθενται "Αιωρήσεις".Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουνίου.
  • Εγκαινιάζεται στις 8 Ιουνίου στην γκαλερί "Καλφαγιάν" (Μητροπόλεως 72, Θεσσαλονίκη), έκθεση χρηστικών αντικειμένων της Θεανώς Τερκενλή.Φυσικά υλικά, απλές γραμμές, έμπνευση και λιτότητα συνυπάρχουν αρμονικά στη δουλιά της.
  • "Παραστατικό - Ανεικονικό", είναι ο τίτλος της έκθεσης που παρουσιάζεται έως τις 3 Ιουλίου στο "Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας".

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ