Παρασκευή 26 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Περιπλανήσεις για την άνοιξη
  • Για εκείνους που ονειρεύονται, αντιστέκονται και παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο είναι η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη που οργανώνει η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Κερατσινίου", την Κυριακή (12 το μεσημέρι), στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης "Μελίνα Μερκούρη" (Εμμ. Μπενάκη 72). Μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη θα εμφανιστεί το συγκρότημα "Rocke".
  • Στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα), σήμερα και αύριο, συνεχίζει τις εμφανίσεις της η Λιζέτα Καλημέρη.Με τους δύο προσωπικούς της δίσκους στις αποσκευές, "Πνοή του ανέμου" και "Ζωή λαθραία",θα παρουσιάσει επίσης διαχρονικά λαϊκά τραγούδια. Μαζί της ο συνθέτης του τελευταίου της δίσκου Μιχάλης Χανιώτης,παίζει μπουζούκι και τραγουδά.
  • Εκεί που το έντεχνο συναντά το λαϊκό και την κρητική παράδοση, εκεί βρίσκονται οι "Οκτάβα".Ενα συγκρότημα που, τα τελευταία έξι χρόνια, ζει και εργάζεται στα Χανιά. Σήμερα και αύριο στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι" (Λάμπρου Κατσώνη 189), θα παρουσιάσουν από μπαλάντες μέχρι παραδοσιακά και από σύγχρονα χορευτικά μέχρι παλιά λαϊκά τραγούδια.
  • Για δύο μόνο βραδιές, σήμερα και αύριο, θα εμφανιστούν στο "Μετρό" (Γκύζη και Κάλβου 82) οι "Μικρές Περιπλανήσεις" μαζί με τον Θανάση Γκαϊφύλια για να παρουσιάσουν τραγούδια από τις παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλιές και νέα τραγούδια από το δίσκο που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.
  • Συνεχίζονται, σήμερα και αύριο (10.30μμ), στο "Ατενέουμ" (Αδριανού 3, Θησείο), οι μουσικές παραστάσεις με τη Μελίνα Μποτέλλη και τον κιθαρίστα Μιχάλη Σουρβίνο.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Παπαθανασίου, Καραϊνδρου, Αλεξίου, Μικρούτσικου, Κουρτ Βάιλ, Νίνο Ρότα κ.ά. Τη Δευτέρα 1η Μάρτη (9.30μμ) θα εμφανιστούν στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ