Σάββατο 6 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Η μάχη της Κρήτης

Τα Χανιά υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο σημαντικότερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής

Στην Κρήτη επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πόλο της Α1, όπου τα Χανιά φιλοξενούν τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί, με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη μεγάλη τους νίκη επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο, ξαναρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος, θέλοντας να προσθέσουν ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό τους. Αλλωστε, στη μάχη που δίνουν για να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, δεν επιτρέπονται απώλειες και μάλιστα εντός έδρας. Ανησυχία έχει προκαλέσει στους γηπεδούχους ο τραυματισμός στον ώμο του Μανούσου Βιζυράκη, η συμμετοχή του οποίου στο σημερινό ντέρμπι θεωρείται αμφίβολη. Με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές τους οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την άμεση βαθμολογική τους "επαφή" με την κορυφή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής, όπου η Βουλιαγμένη υποδέχεται τη Γλυφάδα, που τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει ξαναβρεί το δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Εθνικός - ΟΦΘ (Πειραιάς 18.00), Αρης Νίκαιας - Πάτρα (Νίκαια 18.00), Χανιά - Ολυμπιακός (Χανιά 18.30), Χίος - Παναθηναϊκός(Ιωνικό 20.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Βουλιαγμένη - Γλυφάδα (Βουλιαγμένη 18.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ηλυσιακός - Χαλκίδα (Ιλίσσιο 19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

* Με τη 10η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα και το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Το πρόγραμμα: Χίος - Γλυφάδα (12.00), Νηρέας - Χανιά (16.00), Ποσειδώνας Πάτρας - Βουλιαγμένη (18.00), Εθνικός - Ολυμπιακός (18.00).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ