Παρασκευή 5 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
σήμερα στις 12 το μεσημέρι
  • Με κάθε μέσο, μαθητές από τις τέσσερις γωνιές της χώρας, κατεβαίνουν σήμερα στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Δεκάδες πούλμαν ξεκινούν σήμερα - ή έχουν ήδη ξεκινήσει - από χτες το βράδυ. Σε αρκετές περιοχές διοργανώνονται τοπικές πολύμορφες κινητοποιήσεις.
  • Η ΟΛΜΕ σήμερα συμμετέχει με τρίωρες στάσεις εργασίας. Τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο αποφάσισαν και φοιτητικοί σύλλογοι. Κάλεσμα στους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο απευθύνει και η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Αθήνας.
  • Αύριο Σάββατο, αναμένεται να συνεδριάσει το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας και την Κυριακή 7 Φλεβάρη, τα υπόλοιπα κατά τόπους συντονιστικά αγώνα για να αποφασίσουν τη μορφή με την οποία θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
  • "Μπλόκο" στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης έστησαν χτες το πρωί φοιτητές από 11 πανεπιστημιακές σχολές, πραγματοποιώντας συμβολικό αποκλεισμό για μια ώρα, της λεωφόρου Αμαλίας, στο Σύνταγμα.
  • Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τη μαχητική και μαζική τους συγκέντρωση στο χώρο του Πανεπιστημίου, ματαίωσαν την προγραμματισμένη για χτες το πρωί επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη Νίκολας Μπερνς.

ΣΕΛ.  3,    9   -   11

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ