Τετάρτη 3 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι και φωνές

Από την Αναγεννησιακή έως την τζαζ μουσική εκτείνεται το ρεπερτόριο του κουαρτέτου τρομπονιών "Ολκός",που σήμερα (8.30μμ) θα δώσει συναυλία, στην αίθουσα συναυλιών "Φ. Νάκας" (Ιπποκράτους 41). Το αποτελούμενο από τους Σπύρο Φαρούγγια, Γιάννη Ελεφάντη, Μιχάλη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Πέτσα, κουαρτέτο, θα ερμηνεύσει κομμάτια της εποχής μπαρόκ με τρομπόνια - πιστά αντίγραφα οργάνων που βρίσκονται σε γερμανικά μουσεία, καθώς και έργα Στράους, Μπραμς, Ντβόρζακ, Ντιμπουά, Μαντσίνι κ. ά. Μαζί τους ο Μιχάλης Διακογιώργης (κρουστά).

  • Στον ίδιο χώρο, σε συνεργασία με την Ενωση Ελλήνων Μουσουργών, αύριο (8.30μμ), το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής θα παρουσιάσει έργα Κώστα Νικήτα, Γιάννη Μεταλλινού, Γιώργου Τσοντάκη, Δημήτρη Μηνακάκη, Παναγιώτη Αποστολίδη και Δημήτρη Παπαγεωργίου. Τη συναυλία θα διευθύνει ο Χρίστος Μητσάκης. Είσοδος ελεύθερη.
  • Αύριο, επίσης, στις 8.30μμ, στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης) θα φιλοξενηθεί ρεσιτάλ τραγουδιού της διεθνούς φήμης υψιφώνου, Γκαλίνα Πισαρένκο.Στο πιάνο ο Δημ. Δημόπουλος. Τη συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, διοργανώνουν ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, το ωδείο "Ωρφείο Αθηνών" και ο Ομιλος Βετεράνων Μουσικών Ελλάδας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ