Τρίτη 18 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρατάσεις

ΑΝΤΙ να σκέφτεται η κυβέρνηση, πώς και αν θα δώσει παράταση στο σχολικό έτος, δεν κάθεται να αναλογιστεί πώς θα... παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία; Γιατί με την πολιτική που ακολουθεί δε στέκεται καθόλου καλά.

****

Οχι τίποτε άλλο, αλλά εκτός από το να αντιπαλεύουν την πολιτική της για την παιδεία, καθηγητές και δάσκαλοι, την έχουν κάνει και ρεζίλι. Σίγουρα οι πορείες κι οι παντομίμες τους, είναι πιο εφευρετικές απ' τις ατάκες του πρωθυπουργού και του Ρέππα.

****

ΣΤΟΥΣ τραπεζικο - κυβερνητικούς σχεδιασμούς, πάνε τα "διαθέσιμα" των ασφαλιστικών ταμείων. Δηλαδή λεφτά των εργαζόμενων από τις εισφορές τους. Εν ολίγοις τα "διαθέσιμα" παύουν να είναι... διαθέσιμα σ' αυτούς που τα πλήρωσαν!

****

ΟΧΙ κ. Σκανδαλίδη, δεν αναφέρονται στο ΠΑΣΟΚ τα κανάλια που λένε για "σκυλομαχίες". Ακριβολογούν...

****

ΟΝΤΩΣ η ράτσα σκύλων "Μπουλ - Τεριέ", δημιουργήθηκε με ειδική διασταύρωση στην Αγγλία, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως σκυλιά - μονομάχοι. Φανταστείτε κάτι σε "μπουλντόγκ" με νοοτροπία... Θάτσερ.

****

Πάντως δε χρειαζόμασταν τις σκυλομαχίες, για να... στιγματιστούμε ως πολιτισμός, όπως βιάστηκαν να σχολιάσουν διάφοροι. Ας αναλογιστούν πώς συμπεριφέρεται το κράτος π. χ., όχι σε κατηγορίες σκυλιών αλλά ανθρώπων...

****

Α! Επί της ευκαιρίας, τι συμβουλές έδωσε ο Σημίτης στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού; "Ελα μπέμπα"! "Ορμα μπέμπα"!

****

ΠΑΛΙ σε μεθοδεύσεις κονόμας επιδίδονται οι ασφαλιστικές εταιρίες αυτοκινήτων. Τούτη τη φορά, λέει, θέλουν να βάλουν πλαφόν πληρωμής στους τραυματισμούς από τροχαία ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση κλπ.

****

Αντί για αποζημίωση θα σου λένε "τι ήθελες τέτοια ώρα και βγήκες στους δρόμους να οδηγήσεις; Ας καθόσουνα σπίτι σου με τα παιδιά σου. Δεν παίρνεις φράγκο"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ