Παρασκευή 15 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "Ρ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το πρώτο στοίχημα για την ενημέρωση του λαού

Στη μάχη της πανελλαδικής εξόρμησης για τη διακίνηση του κυριακάτικου "Ρ" ρίχνονται με ενθουσιασμό οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Θεσσαλία. Μεθαύριο Κυριακή που θα δημοσιευτεί η Εκλογική Διακήρυξη του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές, σχεδιάζεται να διακινηθούν, με την εξόρμηση των κομμουνιστών, Κνιτών, αλλά και οπαδών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ, περί τα 4.000 φύλλα του "Ριζοσπάστη" και συγκεκριμένα: 1.600 φύλλα στη Λάρισα, 1.000 στα Τρίκαλα, 800 στη Μαγνησία και 650 στην Καρδίτσα.

Για τη σημασία της εξόρμησης για τη διακίνηση του "Ρ", με τη Διακήρυξη του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές του Ιούνη, στη Θεσσαλία, μιλώντας στο "Ρ" η Ελένη Κουτούπα,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος, υπογραμμίζει:

"Λιγότερο από 5 μήνες μας χωρίζουν από τις Ευρωεκλογές. Οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας προετοιμάζονται εντατικά, οργανώνουν την παρέμβαση της Κομματικής Οργάνωσης. Είναι καθαρό σε όλους μας, τους κομμουνιστές, ότι η μάχη αυτή είναι πολιτική, ιδεολογική και δεν έχει μόνο ορίζοντα τις ευρωεκλογές. Είναι μια μάχη εφ' όλης της ύλης.

Η αστική τάξη αξιοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει, τα ΜΜΕ, για να "πείσει" το λαό να υποταχθεί και ν' αποδεχτεί το μονόδρομο που επιβάλλει το μεγάλο κεφάλαιο.

Οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας, γι' αυτό, είναι αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους να συνεχιστεί η συζήτηση που ανοίξαμε με τους αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους εργάτες και τη νεολαία για την αναγκαιότητα και ρεαλιστικότητα του άλλου δρόμου, της δημιουργίας του αντιμονοπωλιακού αντιιμπεριαλιστικού δημοκρατικού Μετώπου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί με καλύτερους όρους αυτή η πολιτική ιδεολογική μάχη είναι ο εξοπλισμός, πρώτα απ' όλα των κομμουνιστών και των οπαδών του Κόμματος και η ενημέρωση του ελληνικού λαού, ώστε να καταδικαστούν τα κόμματα του Μααστριχτικού τόξου, να ενισχυθεί και εκλογικά το ΚΚΕ.

Το πρώτο στοίχημα για τις Κομματικές Οργανώσεις της Θεσσαλίας είναι, λοιπόν, την ερχόμενη Κυριακή, με την πανεξόρμηση για το "Ρ". Σε κλίμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας όλες οι Κομματικές Οργανώσεις θέτουν τα δικά τους "πλάνα", οργανώνουν εξόρμηση ώστε ο "Ρ" με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές να φθάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους, αγρότες, ΕΒΕ. Στη μάχη της εξόρμησης συμμετέχουν και οι ΚΝίτες, αλλά και οι οπαδοί του Κόμματος. Για όσους χώρους δουλιάς δεν είναι δυνατόν να προσεγγιστούν την Κυριακή λόγω της αργίας, αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με τον κυριακάτικο "Ρ" πάντα".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στόχος: Να φτάσει παντού!(2007-11-09 00:00:00.0)
Εντατικά προετοιμάζονται όλες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ(2007-11-07 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε πιο μαχητικά!(2006-12-05 00:00:00.0)
Με τον «Ριζοσπάστη» εξόρμηση και αυτή την Κυριακή(2004-04-30 00:00:00.0)
Πανέτοιμοι για τη μάχη του κουπονιού(1999-01-29 00:00:00.0)
Για να φθάσει η Διακήρυξη για τις ευρωεκλογές παντού(1999-01-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ