Πέμπτη 12 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Προέκυψε πρόστιμο και... προπονητής

Η... δράση των παιχτών της ΑΕΚ στη Μηχανιώνα προκάλεσε χθες την αντίδραση της διοίκησης. Ο Δ. Μελισσανίδης αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση του... πατώντας εκεί που πονάνε. Τους ανακοίνωσε ότι "κόβονται" τα πριμ ως το τέλος της περιόδου και θα καταβληθούν μόνο αν κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν η Ενωση πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ "θα σκεφτώ αν θα τα πάρετε" τους είπε. Κάτι που σημαίνει πως κάθε ποδοσφαιριστής χάνει περίπου 10 εκατ. δρχ. Επίσης γνωστοποίησε πως με τον Ιωνικό στον πάγκο θα κάθεται ο νέος προπονητής.

Ο "συνέταιρος" της ΠΑΕ χρησιμοποίησε "βαριά" γλώσσα και ξεκαθάρισε στους παίχτες ότι "η εποχή που είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι τελείωσε"... Την οργή του δεν έκαμψε ούτε η αυτοκριτική των "κιτρινόμαυρων" που παραδέχτηκαν "κάναμε έγκλημα". Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δ. Μελισσανίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: "Οι κύριοι αυτοί για την τρίτη θέση πήραν πέρυσι 450 εκατ. δρχ. Από το παιχνίδι με τη Μηχανιώνα δόθηκε η ευκαιρία να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και θα μπει. Δε χρειαζότανε προπονητής για να κερδίσει η ομάδα τον Ποσειδώνα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, θα κάνουμε την ΑΕΚ πρώτη".

Αναφορικά με τον προπονητή δήλωσε: "Εχω συμφωνήσει και με τον Ιωνικό θα 'ναι στον πάγκο. Τον θεωρώ πετυχημένο. Ταιριάζει στο κλίμα της ΑΕΚ. Εχω μιλήσει με 5 - 6 μεταξύ των οποίων και ο Ιορντανέσκου. Το ποιος είναι και το πόσο θα κάτσει θα το μάθετε". Το γεγονός ότι ο νέος δεν αναλαμβάνει από τώρα αλλά μετά το παιχνίδι της Εθνικής, ορισμένοι εκτιμούν πως "φωτογραφίζει" Ιορντανέσκου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ