Σάββατο 24 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο "ψυγείο" ο Ιβιτς

Σαν... Αγιαξ βλέπει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Εθνικό Αστέρα. Αυτό ξεκαθάρισε ορθά - κοφτά στους παίκτες του: "Ξεχάστε το ματς με τον Αγιαξ. Αλλο Ευρώπη άλλο Ελλάδα. Θέλω να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης", επισήμανε ο Ντούσκο για να συνεχίσει: "Ο Εθνικός Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του και θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να μας κερδίσει μετά την επιτυχία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο".

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, αλλαγή ενδέχεται να έχουμε στην επίθεση και αντί του Σίνιτσα Γκόγκιτς να ξεκινήσει ο Πίτερ Οφορίκουε.

  • Οι δρόμοι του Ιλια Ιβιτς και του Ολυμπιακού δείχνουν να χωρίζουν. Ο Σέρβος επιθετικός είναι ξένο σώμα στην ομάδα του Πειραιά και το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του, θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Το... γυαλί έχει ραγίσει από καιρό και το γεγονός ότι ακόμη δεν τον έχει καλέσει η ΠΑΕ για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του συνηγορεί στη λύση συνεργασίας.

Στο μεταξύ, εντός των ημερών θα συναντηθεί ο Γρηγόρης Γεωργάτος με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή παίκτη, που διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας.

Κατά 5 εκατομμύρια πλουσιότεροι θα γίνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού αυτό είναι το ύψος του πριμ από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αγιαξ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ