Σάββατο 24 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Επανεμφάνιση Ντέμη

Με στόχο τους τρεις βαθμούς θα παραταχθεί την Κυριακή στον Κορυδαλλό η ΑΕΚ. Η νίκη δεν αφορά μόνο τη διατήρηση στην κορυφή αλλά και μια "εκδίκηση". Οι "κιτρινόμαυροι" δεν ξεχνούν ότι την παρελθούσα περίοδο από την ήττα με τους "βυσσινί" άρχισε ο αγωνιστικός και βαθμολογικός κατήφορος. Ετσι επιζητούν να ξεπεράσουν ένα... φάντασμα και να συνεχίσουν την πορεία τους.

Από τη δύσκολη αποστολή της πρωτοπόρου θ' απουσιάσουν οι Δώνης, Βάιος Καραγιάννης, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, και οι τιμωρημένοι Καλιτζάκης, Κοπιτσής. Τη θέση των δύο τελευταίων αναμένεται να καλύψουν οι Κεφαλάς και Λάκης αντίστοιχα. Αντίθετα, οι Νικολαϊδης, Κασάπης, Κωστένογλου ανέκαμψαν και θα λάβουν μέρος στη δύσκολη "μάχη". Την 11άδα θα στελεχώσουν ακόμα οι Ατματσίδης, Μπαμπούνσκι, Γκρέταρσον, Σαβέφσκι, Μάρκος, Μαλαδένης.

Σε διοικητικό επίπεδο μ' απόφαση του ΔΣ την εταιρία θα δεσμεύουν με την υπογραφή τους όποιος από τους τρεις αλλοδαπούς τοποτηρητές (Σμιθ, Βεν, Τζόουνς) βρίσκεται στη χώρα μας και ένας από τους ημεδαπούς παράγοντες (Στάθης ή Κουτσομύτης). Επίσης, ο Δ. Τυροβολάς παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Μ. Αγγελόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ