Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιοδείες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της Αθήνας πραγματοποιούν αυτές τις μέρες περιοδείες οι νέοι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας".Οι νέοι υποψήφιοι συζητούν με τους φοιτητές και σπουδαστές, καλώντας τους να αγωνιστούν για ό,τι τους ανήκει. Τους καλούν δε να στηρίξουν τα αγωνιστικά και διεκδικητικά ψηφοδέλτια, στέλνοντας έτσι μήνυμα αντίστασης και καταδίκης στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης αλλά και στα κόμματα τις ευρωυποταγής.

Το πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

  • Σήμερα στις 10 π.μ. στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) θα βρεθούν οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της ΝΑΣ Παναγιώτης Παλαβός και Δημοσθένης Μπαρτζώκας και ο Κύριλλος Παπασταύρου, υποψήφιος της Συμπαράταξης για την Αθήνα.
  • Αύριο Πέμπτη, στις 10 π.μ. στα ΤΕΦΑΑ θα περιοδεύσουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" Νίκος Μπεργελές και Κύριλλος Παπασταύρου.
  • Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθήνας θα βρεθούν οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της ΝΑΣ Παναγιώτης Παλαβός,Αντώνης Ραλλάτος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ