Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
"Σφράγισαν" τα ολυμπιακά εισιτήρια

Η ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία "470", που έγινε στη Μαγιόρκα, επιφύλαξε μια μεγάλη διάκριση για τα ελληνικά πανιά. Στις γυναίκες οι Σ. Μπεκατώρου - Αιμ. Τσουλφά πήραν την 5η θέση και στους άνδρες οι Α. Κοσματόπουλος - Κ. Τριγκώνης την 7η, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς του 2000. Αντίθετα οι Πασχαλίδης - Παχούμας δεν προκρίθηκαν, αφού έμειναν στην 27η θέση.

Οι Μπεκατώρου - Τσουλφά έχασαν μέσα από τα χέρια τους ένα μετάλλιο, αφού πριν από την τελευταία ιστιοδρομία βρίσκονταν στην τρίτη θέση. Υπενθυμίζεται ότι το ολυμπιακό εισιτήριο έχει σφραγίσει ήδη και ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ