Πέμπτη 16 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Συνεχίζεται ο αγώνας για παραλία και αεροδρόμιο

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για τη σωτηρία του χώρου του αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Σαρωνικού είναι τα μέλη της Πανδημοτικής Επιτροπής Αγώνα, που εκτιμούν ότι και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της δράσης τους, είναι θετικά. Αυτό προέκυψε από την προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν στο δημαρχείο του Ελληνικού και στην οποία έγινε απολογισμός δράσης της Επιτροπής Αγώνα, για τους τέσσερις πρώτους μήνες από τη σύστασή της, μετά από πρόσκληση της δημοτικής αρχής του Ελληνικού.

Στη διάρκεια της προχθεσινής της συνεδρίασης η επιτροπή αποφάσισε να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους Συλλόγους Αρχιτεκτόνων και Πολεοδόμων και με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, να απευθυνθεί προς τους μηχανικούς και νομικούς της πόλης προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά τους και να γίνει άμεση ενημέρωση σε όλους τους μαζικούς φορείς του Ελληνικού και των όμορων δήμων όσον αφορά την πρόταση του δήμου για την παραλία.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής αποφασίστηκε να δοθούν συναυλίες στο τέλος του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, στις 28 και 29 Αυγούστου θα γίνει ροκ φεστιβάλ με τα "Υπόγεια Ρεύματα", τους "Συνήθεις Υπόπτους" και άλλα μικρότερα σχήματα. Στις 5 Σεπτέμβρη θα γίνει συναυλία με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τους BLYES FAMILY στην παραλία του Ελληνικού (ναός Αγίου Αλεξάνδρου).

Η Πανδημοτική Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ελληνικού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ