Σάββατο 11 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η 22άδα του Μουντιάλ

Η ΦΙΦΑ έδωσε χτες στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ονόματα που συνθέτουν την καλύτερη 22άδα του Μουντιάλ 98. Η ομάδα που επιλέχτηκε από ειδικούς του αθλήματος, δε συμπεριλαμβάνει κανένα Γερμανό ποδοσφαιριστή, συνέπεια της απογοητευτικής εμφάνισης των "πάντσερ" στη διοργάνωση. Από τη 22άδα του Μουντιάλ απουσιάζει ο Μπατιστούτα, ενώ φιγουράρει μόνο ένας Αφρικανός ο Οκότσα και κανένας Ασιάτης.

Οι παίχτες που διέπρεψαν στα Γαλλικά γήπεδα και συμπεριλαμβάνονται στη "χρυσή" λίστα είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Φαμπιέν Μπαρτέζ (Γαλλία), Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ (Παραγουάη).

Αμυντικοί: Μαρσέλ Ντεσαγί (Γαλλία), Ρομπέρτο Κάρλος (Βραζιλία), Φρανκ

ντε Μπουρ (Ολλανδία), Λιλιάν Τουράμ (Γαλλία), Κάρλος Γκαμάρα (Παραγουάη).

Μέσοι: Εντγκαρ Ντάβιντς (Ολλανδία), Ντούνγκα (Βραζιλία), Ριβάλντο (Βραζιλία), Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία), Μίκαελ Λάουντρουπ (Δανία).

Επιθετικοί: Ντένις Μπέργκαμπ (Ολλανδία), Ρονάλντο (Βραζιλία), Μπρίαν

Λάουντρουπ (Δανία), Νταβόρ Σούκερ (Κροατία).

Αναπληρωματικοί: Εντβιν φαν ντε Σαρ (Ολλανδία), Τιερί Ενρί (Γαλλία), Τζέι Τζέι Οκότσα (Νιγηρία), Μάικλ Οουεν (Αγγλία), Χουάν Βερόν (Αργεντινή), Κριστιάν Βιέρι (Ιταλία).


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ