Σάββατο 11 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με τους Ελληνες Κατασκευαστές Αμυντικής Βιομηχανίας

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικής Βιομηχανίας, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος Σταύρου Γιώργος,ο γενικός Διευθυντής Τσόλκας Γιώργος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μούλιας Σπύρος.

Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου διατύπωσε τις θέσεις της για την προσπάθεια δημιουργίας Αμυντικής Βιομηχανίας. Σ' αυτόν το χώρο θέση έχουν κρατικές και ιδιωτικές μονάδες, ανέφεραν χαρακτηριστικά. Βασική προϋπόθεση είναι η ελληνοποίηση του ΕΜΠΑΕ (πενταετές εξοπλιστικό πρόγραμμμα) που σήμερα δεν ξεπερνάει το 3%, πέρα των αντισταθμιστικών οφειλών, που δεν ξεπερνάνε το 7,5%, με τη διεκδίκηση συμπαραγωγών, ώστε να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες των Αμυντικών Βιομηχανιών. Επιπλέον η αντιπροσωπεία ζήτησε από το ΚΚΕ να παρέμβει σ' αυτή την κατεύθυνση.

Η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι το Κόμμα ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της Αμυντικής Βιομηχανίας στη χώρα, αλλά και για τη διατήρηση και ανάπτυξη των θέσεων εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ