Τετάρτη 8 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Αντίδραση της ΕΚΟΦ

Την παρέμβαση της πολιτείας και συγκεκριμένα του υφυπουργού Αθλητισμού, Ανδρέα Φούρα, προκειμένου να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια του ελληνικού αθλητισμού ζητά η ΕΚΟΦ, με αφορμή την απόφαση του αθλητικού δικαστή να επαναληφθεί ο αγώνας Χίου - Χανίων που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων από τον διαιτητή Ηλιάδη 34 πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 10-10.

"Σαν Ομοσπονδία δε μας ενδιαφέρει σε ποιον αγώνα ή μεταξύ ποιων σωματείων διαδραματίστηκαν τα γεγονότα που πλήττουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του πρωταθλήματος. Πλην όμως σαν Ομοσπονδία σημαίνουμε "κώδωνα" του κινδύνου για το μέλλον όχι μόνο αγώνων υδατοσφαίρισης, άλλα και άλλων αθλημάτων", αναφέρει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΚΟΦ.

* Παράταση στην αγωνία έδωσαν χτες Χίος και Χανιά, αφού στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση των πλέι-οφ η Χίος νίκησε με 10-9 στην παράταση (κ.α. 8-8) και ισοφάρισε έτσι σε 1-1 τις νίκες. Ολα θα κριθούν στο παιχνίδι της Πέμπτης, όπου ο νικητής παίρνει και την πρόκριση στα ημιτελικά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ