Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ
κυβέρνηση και αντιλαϊκή πολιτική

Επανέλαβε χτες και ο Κ. Σημίτης τα περί νόμου και τάξης και υποκινούμενων από το ΚΚΕ λαϊκών αγώνων, βάζοντας και την πρωθυπουργική σφραγίδα στον αυταρχικό και αντικομμουνιστικό κατήφορο της κυβέρνησης

Οι αυτουργοί του αυταρχικού οργίου και της ογκούμενης τρομοκρατίας κατά των εργαζομένων είναι η κυβέρνηση και η αντιλαϊκή της πολιτική, κατάγγειλε χτες, με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τον προχτεσινό, άγριο ξυλοδαρμό δύο φοιτητών και ενός καθηγητή από συμμορία τραμπούκων δολοφόνων, τύπου "Καρφίτσα". Το γεγονός αυτό, τονίζει η ανακοίνωση, όπως και η τραμπούκικη επίθεση κατά του προέδρου της ΟΛΜΕ, η δράση προβοκατόρων - μασκοφόρων τις μέρες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, η δράση κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών και μπράβων στην απεργία της Ιονικής, ένα και μόνο πράγμα εξυπηρετούν: Το στόχο της κυβέρνησης, της ηγεσίας και των διάφορων μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ, να συκοφαντήσουν, να αποδυναμώσουν και, τελικά, να τσακίσουν το ανερχόμενο λαϊκό κίνημα και να περάσουν τη νεοφιλελεύθερη πολιτική διά πυρός και σιδήρου.

Κι ενώ ο ένας εκ των δύο φοιτητών παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου, ο Κ. Σημίτης έβαλε και την πρωθυπουργική σφραγίδα στον επικίνδυνο, αυταρχικό και αντικομμουνιστικό κατήφορο της κυβέρνησης. Απαντώντας σε Ερώτηση του Ορ. Κολοζώφ, σχετικά με τη λεγόμενη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και το διαγωνισμό - παρωδία, επανέλαβε τα περί υπεράσπισης του νόμου και της τάξης, ενώ κατηγόρησε και πάλι το ΚΚΕ, ως υποκινητή των κινητοποιήσεων.


ΣΕΛ.  5   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ