Σάββατο 16 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Χωρίς Λούδη αλλά με αισιοδοξία

Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπίσει αύριο στη Βουδαπέστη, κόντρα στη Φερεντσβάρος, το 7 - 6 του πρώτου παιχνιδιού

Την πραγματοποίηση του ονείρου ψάχνει αύριο στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στον επαναληπτικό τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ευρώπης (16.30 ώρα Ελλάδας απευθείας μετάδοση ΕΤ - 1).

Στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι να υπερασπίσουν τη νίκη τους στον πρώτο τελικό στην Αθήνα με 7 - 6 προκειμένου έτσι να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το τρόπαιο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα με το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο στην ιστορία τους. Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός κατακτάει το κύπελλο ακόμα και με ισοπαλία.

Παρά την οριακή διαφορά του ενός γκολ, στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" επικρατεί η αισιοδοξία ότι στη Βουδαπέστη θα τα καταφέρουν ακόμα καλύτερα. Οπως έχει τονίσει σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Λουκάτος, στόχος της ομάδας είναι οι αργές επιθέσεις προκειμένου να κυλάει ο χρόνος. Παράλληλα χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή στην κόντρα, αφού όπως έδειξαν οι Ούγγροι στο πρώτο παιχνίδι οι αντεπιθέσεις τους είναι φωτιά...

Ο Ελληνας τεχνικός θα στερηθεί τελικά των υπηρεσιών του Κώστα Λούδη, αφού ο πυρετός που τον ταλαιπώρησε όλη τη βδομάδα καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν: Βολτυράκης, Πλατανίτης, Βλάχος, Χατζηθεοδώρου, Αρόγιο, Βλοντάκης, Βαφειάδης, Σιμάτος, Θωμάκος, Κραβαρίτης, Χατζής, Λαγωνικάκης, Παυλίδης.

Εξάλλου, στη Γαλλία όπου αντιμετωπίζει τη Νις κλείνει σήμερα τους αγώνες της για τον όμιλο του Τσάμπιονς Καπ η Βουλιαγμένη, που ήδη έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

  • Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών για τη 16η αγωνιστική. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Γλυφάδα - Χανιά (Γλυφάδα 18.00), Χίος - Ηλυσιακός (Χίος 18.30), Εθνικός - Κέρκυρα (Πειραιάς 19.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Χαλκίδα - Πάτρα (Χαλκίδα 19.00. ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ