Σάββατο 16 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κόντρα "αιωνίων" για Λάκη

Θα "κονταροχτυπηθούν" οι αιώνιοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Βασίλη Λάκη. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι πράσινοι έχουν μπει σφήνα για την απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη, αυξάνοντας την προσφορά στα 300 εκατομμύρια συν τον Γιώργο Καραγκούνη που είναι δανεικός στον Απόλλωνα. Από τη μεριά τους οι κόκκινοι έχουν κάνει πρόταση 200 εκατομμυρίων και ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Μπάντοβιτς και ίσως τον Τζωρτζόπουλο, επιθετικό του Κερατσινίου. Σε χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος τόνισε: "Ακόμη δεν έχουμε δεχτεί επίσημη πρόταση για τον Λάκη. Πάντως, περισσότερο μας ενδιαφέρουν τα ανταλλάγματα παρά τα χρήματα, αφού θέλουμε τη νέα σεζόν να γίνουμε πιο ισχυροί". Το σίριαλ μόλις άρχισε...

  • Στα χνάρια του σύντεκνου Νίκου Μαχλά βαδίζει πλέον ο Κώστας Χανιωτάκης. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΟΦΗ θα μεταβεί την Τρίτη στην Ολλανδία προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βίτεσε. Για κάθε χρόνο θα εισπράξει 70 εκατομμύρια.
  • "Μύλος" όσον αφορά το θέμα προπονητή στον Πανιώνιο. Μπορεί ο Χρήστος Εμβολιάδης να κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και να έσωσε την ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως δεν μπορεί κανείς με βεβαιότητα να πει ότι και στη νέα σεζόν θα είναι στο τιμόνι των κυανέρυθρων. Πιθανός αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρόνι Γουίλαν, παλιός παίκτης της Λίβερπουλ και τέως ομοσπονδιακός του Εϊρε.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ