Παρασκευή 10 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αν δε θέλουν οι ηγεσίες, μπορούν οι εργαζόμενοι

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα παραβρέθηκε στη χτεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος - επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος - και σε δηλώσεις της στον "902" τόνισε:

"Η απάντηση είναι καλή, αλλά οι εργαζόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι εάν σκύψουν το κεφάλι, κυριολεκτικά θα τους το κόψουν.

Οσον αφορά την κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο, έτσι όπως είναι, οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα. Οι απαντήσεις τους πρέπει να στραφούν στη συνδικαλιστική ηγεσία. Εάν τα κεντρικά συνδικαλιστικά όργανα θέλουν, μπορούν να οργανώσουν έναν αγώνα που να έχει και κατακτήσεις. Αλλά εάν δε θέλουν κάποιες ηγεσίες, μπορούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι".


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ