Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Το Παράρτημα ΑΛΙΜΟΥ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί την Κυριακή 14 - 12 - 97 στις 10 π.μ.,θρησκευτικό (Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος, Ανω Καλαμάκι) και πολιτικό μνημόσυνο στα αποβιώσαντα μέλη του. Καλούνται οι οικογένειες των νεκρών, η δημοτική αρχή της πόλης, οι αγωνιστές και οι φίλοι της Αντίστασης, κόμματα και φορείς, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

  • Το Παράρτημα ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί την Κυριακή 14 - 12 - 97 στις 9.30 π.μ.,στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, μνημόσυνο για τους πεσόντες και θανόντες αγωνιστές της Εθν. Αντίστασης. Καλούνται οικογένειες, συγγενείς και φίλοι των πεσόντων να τιμήσουν τη μνήμη τους.
  • Το Παράρτημα Ν. ΚΟΣΜΟΥ - ΑΓ. ΣΩΣΤΗ της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει την Κυριακή 14.12.97 στις 10.30 π.μ. πολιτικό μνημόσυνο για τους νεκρούς του παραρτήματος και της περιοχής, στο Συνοικιακό Κοινωνικό Κέντρο Αγίου Σώστη (Κριναγόρου). Το ΔΣ σας προσκαλεί να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας.
  • Το παράρτημα ΤΟΥΜΠΑΣ (Θεσσαλονίκης) της ΠΕΑΕΑ θα πραγματοποιήσει συνεστίαση για το γιορτασμό της ανατίναξης του Γοργοπόταμου το Σάββατο 13 - 12 - 97 στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της οδού Μεγακλέους 19.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ