"Λάδι στη φωτιά" ρίχνουν οι διοικήσεις των δύο ΠΑΕ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, συνεχίζοντας το σίριαλ των δηλώσεων και αντιδηλώσεων για τα προχτεσινά απαράδεκτα γεγονότα στον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα.
Η "πράσινη" ΠΑΕ, αποφεύγοντας να καταγγείλει και καταδικάσει τις απαράδεκτες ενέργειες των χουλιγκάνων οπαδών της, τα βάζει, απλώς, με το διαιτητικό τρίο, που το θεωρεί υπεύθυνο για το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα αναφερόμενη στην πολιτεία τονίζει: "Ο αρμόδιος υπουργός, μετά την περασμένη σύσκεψη, εντόπισε τη διαιτησία και τη Δικαιοσύνη σαν βασικούς υπεύθυνους της βίας. Μέχρι όμως να τολμήσουν την εφαρμογή μέτρων πραγματικής εξυγίανσης και στους δυο φορείς, και οι αλλοιώσεις αποτελεσμάτων θα συνεχίζονται, και η βία θα εντείνεται και οι τιμωρίες θα επιβάλλονται επιλεκτικά σε ομάδες και σε ειδικές χρονικές στιγμές".
Από την πλευρά της η κόκκινη" ΠΑΕ με απαντητική της ανακοίνωση, χωρίς επίσης να στιγματίσει τη συμπεριφορά των δικών της χουλιγκάνων, "χρεώνει" απλώς, τις ευθύνες για όσα συνέβησαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατηγορώντας την πως "προσπαθεί να δημιουργήσει κατάσταση ανωμαλίας και να προκαλέσει χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο" και καλεί τους οπαδούς της ομάδας "να μην παρασυρθούν από αυτές τις προσχεδιασμένες και προβοκατόρικες ενέργειες, ώστε να αποφύγουν τέτοιου είδους παγίδες". Και η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους οπαδούς της να περιφρουρήσουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος!