Σάββατο 1 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αλλάζοντας την εικόνα

Αρχισαν χτες στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης οι εργασίες του συνεδρίου "Αλλάζοντας την εικόνα, αλλάζοντας συμπεριφορές", το οποίο οργανώνει η ΕΡΤ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Στο συνέδριο μετέχουν στελέχη ραδιοτηλεοπτικών σταθμών από 28 χώρες.

Σε θέματα που αφορούν στη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης, στρέφεται η προσοχή των ομιλητών και σήμερα, δεύτερη μέρα του συνεδρίου. Μεταξύ των θεμάτων που θ' αναπτυχθούν είναι: "Πρακτικές πρωτοβουλίες που προωθούν τη δίκαιη απεικόνιση των φύλων", "Το φύλο, ο ρατσισμός και τα Μέσα - απεικονίζοντας τη διαφορετικότητα" και "Νέα Ηλεκτρονικά Μέσα: οι γυναίκες στο νέο ηλεκτρονικό πεδίο".

Οι εργασίες ολοκληρώνονται σήμερα με απονομή των βραβείων "Νίκη '97" (9μμ) στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-3. Την τελετή απονομής θα παρουσιάσει η Ρίκα Βαγιάνη. Η ΕΡΤ συμμετέχει στο διαγωνισμό με τρία προγράμματα. Στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ περιλαμβάνεται "Η Εβραία", στην κατηγορία της μυθοπλασίας τα "Σκονισμένα σύννεφα" και οι "Τρεις εποχές".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ