Τρίτη 21 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προσπάθεια ανασύνταξης

Η άσχημη ψυχολογία, που προήλθε από την κακή απόδοση και ήττα στην Τούμπα, είναι μάλλον το σημαντικότερο πρόβλημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς,ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Ρεάλ. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται από χτες στην Ισπανία προσπαθώντας ν' ανασυντάξουν τις δυνάμεις του ώστε ν' αντεπεξέλθουν στις μεγάλες απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Ο ελληνοποιημένος τεχνικός, αρκετά σκεπτικός, δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση: "Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και αν τα καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι ντροπή να χάσουμε. Δεν πάμε εκεί να παίξουμε αμυντικά και να γίνουμε περισσότερο ρεζίλι (!!!). Στο τέλος του παιχνιδιού μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, όποια και αν είναι αυτά, με μια από τις καλύτερες ομάδες, να δούμε πού βρισκόμαστε". Ο Μπάγεβιτς έχει ξεκινήσει προσπάθεια να συνεφέρει τους παίχτες του.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι παίχτες που επισημαίνουν ότι είναι διαφορετικός αγώνας από του πρωταθλήματος, επιζητώντας ταυτόχρονα και την εύνοια της τύχης. Μοναδική εξαίρεση ο Ιβιτς, που δήλωσε αισιόδοξος, αφού "στο ποδόσφαιρο άρα και στο "Μπερναμπέου" υπάρχουν τρία αποτελέσματα". Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά την τιμωρία Ράντου, αναπληρωματικός τερματοφύλακας είναι ο ερασιτέχνης Γ. Δημητρόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ