Τρίτη 21 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΣΕΡ - ΟΦΗ
"Κλειδί" το πρώτο 20λεπτο

Με βασικό στόχο το μηδέν στην άμυνα, θα παραταχθεί απόψε απέναντι στην Οσέρ ο ΟΦΗ (21.30). Οι Κρητικοί ξέρουν πως ένα τέτοιο επίτευγμα θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση ύστερα από 14 μέρες στην έδρα τους. "Οπλα" τους η ψυχραιμία, το πάθος και το πολύ τρέξιμο.

Η ψυχολογία όλων είναι σε υψηλά επίπεδα και διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι τελικά η αποστολή θα στεφθεί μ επιτυχία. Στις δηλώσεις τους όλοι επισήμαναν πως εκτός από το μηδέν επιζητούν ένα γκολ, που θα τους φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση. Ο Γκέραρντ ανέφερε: "Πολύ επικίνδυνο είναι το πρώτο εικοσάλεπτο. Η Οσέρ θα πιέσει. Αν τα καταφέρουμε να μη δεχτούμε γκολ, θα φορτωθούν με άγχος". Πάντως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κλειστεί στην άμυνα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γκι Ρου, δήλωσε: "Πρέπει να πιάσουμε τέλειο παιχνίδι για να 'ναι εύκολα τα πράγματα για μας. Ο ΟΦΗ είναι έμπειρη ομάδα και δυνατή. Ξεχωρίζουν οι Νιόπλιας, Χανιωτάκης, Αναστασίου. Θέλω ένα σκορ ασφαλείας, αν όμως δεν τα καταφέρουμε προτιμώ το 1 - 0".

Ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί μπροστά στον Σλοβένο διαιτητή Ράντομαν με τους Χανιωτάκη, Σταυρακάκη, Δερμιτζάκη, Αδάμο, Σκέντζο, Παπαδόπουλο, Μαρινάκη, Κιάσσο, Νιόπλια, Αναστασίου, Μίτιτς.

  • Η ΕΠΑΕ με έγγραφό της απειλεί τον ΟΦΗ ότι εάν δεν αποσύρει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις (αποβολή από το πρωτάθλημα).

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org