Τετάρτη 8 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Για νίκη - πρόκριση

Η Εθνική ομάδα νέων ποδοσφαίρου παίζει σήμερα στα Σκόπια με την ομάδα της ΠΓΔΜ

ΣΚΟΠΙΑ (του απεσταλμένου μας Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗ).- Με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια, η Εθνική ομάδα νέων αντιμετωπίζει σήμερα στις 16.00 στα Σκόπια, την ομάδα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που μετράει ήδη μια νίκη με τη Γεωργία, αν καταφέρει να νικήσει σήμερα, θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ανδρέας Παπαεμμανουήλ "χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Με την αποστολή δεν ταξίδεψε ο τραυματίας Σωκράτης Πέτρου του Λουτρακίου, ενώ αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα μας ο Γιώργος Κυριαζής του Ηρακλή και ο Τάσος Βενέτης της Λάρισας.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Ανδρέα Παπαεμμανουήλ είναι οι εξής: Στέφανος Κοτσώλης, Γιώργος Βακουφτσής (Παναθηναϊκός), Νίκος Αναστασόπουλος, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Βεκόπουλος (Νάουσα), Στάθης Ταβλαρίδης (Ηρακλή), Βαγγέλης Νάστος (ΠΑΟΚ), Φώτης Ματσάγκος (Απόλλων), Βασίλης Αντώνενας, Αλέξης Σιαμπάνης (Λύκοι), Χρήστος Κουκουτσάς (Αρης), Νίκος Κατασαβάκης (Καβάλα), Ηλίας Μπουταϊτης (Πιερικός), Γιώργος Εφεντόπουλος (Ξάνθη), Σταύρος Λιάφτσης (Καλαμαριά), Αλέξης Σιαμπάνης και Περικλής Σπυράκος (Πανηλειακός).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ