Τετάρτη 26 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταλαβαίνουν το "παιχνίδι"

Εχει καταντήσει πλέον ευτελής και "ανέξοδη" συνήθεια των ημερών για την πλειοψηφία των ΜΜΕ. Ο λόγος για τις "απουσίες" των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι "δοθείσης ευκαιρίας" εμφανίζονται ως οι "πλέον προνομιούχοι", "τεμπέληδες" και άλλα τέτοια παρόμοια. Παρ' όλο που οι "υπεύθυνοι της πληροφόρησης" γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι άδειες των δημοσίων υπαλλήλων ρυθμίζονται από συγκεκριμένο νόμο, ο οποίος ορίζει ότι δεν μπορεί να λείπει το 50% των υπαλλήλων, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να "στήνουν" αυθαίρετα και αφοριστικά "μείζον θέμα".

Η εξήγηση για τη συκοφαντική επίθεση, γιατί περί αυτής πρόκειται, κατά των εργαζομένων στο δημόσιο, δεν οφείλεται βέβαια στην "απουσία θεμάτων", αλλά στη συνειδητή επιλογή να διαβάλουν καθετί, που ανήκει στο δημόσιο και βέβαια να καθυποτάξουν τους εργαζομένους στο δημόσιο τομέα, οι οποίοι ζουν στο πετσί τους τις συνέπειες της δεκαετούς λιτότητας.

Ευτυχώς, όμως, όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι στο δημόσιο καταλαβαίνουν το ρόλο των ΜΜΕ και του παιχνιδιού της πληροφόρησής τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ