Σάββατο 18 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνελεύσεις - εκδηλώσεις ειρήνης

Συνεχίζονται οι Γενικές Συνελεύσεις, καθώς και άλλες εκδηλώσεις των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης, ενόψει του 12ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ,που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μάρτη μέχρι 2 Απρίλη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιούν:

Η Επιτροπή Ειρήνης Α Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την ιδρυτική της συνέλευση αύριο Κυριακή στις 11 πμ στα γραφεία της ΕΣΑΚ (Ολύμπου 97).

Η Επιτροπή Ειρήνης Μενιδίου την Τετάρτη 22 Μάρτη στις 6 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αχαρνών (Οδυσσέως 18).

Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας τη Δευτέρα 27 Μάρτη στις 7 μμ στο παλιό Δημαρχείο.

Επίσης πραγματοποιούνται ακόμα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Η Επιτροπή Ειρήνης Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό της αύριο Κυριακή στο κέντρο "Λιόλιος" (Γρ. Λαμπράκη 78, Ανω Τούμπα). Παράλληλα, η ΕΕΔΥΕ - Θ, κάθε μέρα στις 8 μμ και μέχρι τις 24 Μάρτη, διοργανώνει προβολές αντιπολεμικών ταινιών στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Από χτες προβάλλεται η ταινία "Ο αραμπάς" και την Παρασκευή 24 Μάρτη η ταινία "Η φράση που δεν τέλειωσε ποτέ".Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κεντρικές εκδηλώσεις

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η προετοιμασία των κεντρικών εκδηλώσεων της ΕΕΔΥΕ. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν:

- Δευτέρα 20 Μάρτη στο αμφιθέατρο της Φοιτητικής Εστίας Ζωγράφου στις 5 μμ εκδήλωση για το πρόβλημα των ναρκωτικών από τη σκοπιά της υπεράσπισης της ζωής. Διοργανώνεται από την ΠΕΔΥΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου και το Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών.

- Τετάρτη 22 Μάρτη στο αμφιθέατρο των σχολείων του Ταύρου στις 5 μμ, για το περιβάλλον από τη σκοπιά του κινήματος ειρήνης. Διοργανώνεται από την ΕΕΔΥΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Ταύρου και το ΤΕΕ.

- Τρίτη 28 Μάρτη - Κυριακή 2 Απρίλη, στο κτίριο "Κωστή Παλαμά" (Ακαδημίας και Σίνα) έκθεση αφίσας, φωτογραφίας και σκίτσου από τα 40 χρόνια της αντιιμπεριαλιστικής δράσης της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ