Τρίτη 14 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιοδεία στη Μαγνησία της Β. Νικολαφιδου

Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση συζήτησε με δημάρχους και κοινοτάρχες της Μαγνησίας η Βέρα Νικολαφιδου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια διήμερης περιοδείας της στην περιοχή.

Το Σάββατο το πρωί, η Β. Νικολαφιδου, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, επισκέφθηκε το δημαρχείο Ιωλκού, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ν. Τσίρο.Το απόγευμα της ίδιας μέρας μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Βελεστίνο για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Το πρωί της Κυριακής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλμυρού Σ. Ράππο και το απόγευμα με τους προέδρους και τα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων Μακρυνίτσας και Πορταριάς. Μιλώντας για τα προβλήματα της ΤΑ τόνισε, ότι η προσπάθεια όλων των κυβερνήσεων να χρησιμοποιήσουν την αυτοδιοίκηση ως προέκταση της κυβερνητικής πολιτικής, έχει ολέθρια αποτελέσματα στο λαό και τον τόπο.

Υπογράμμισε ότι οι δυσκολίες θα ενταθούν και αν οι αιρετοί δεν αντισταθούν, η Αυτοδιοίκηση θα χάσει, ό,τι με αγώνες και θυσίες κατάκτησε προς όφελος του λαού. Τέλος, δήλωσε ότι το ΚΚΕ θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τους αγώνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ